تهران سوئیت

تهران سوئیت

آموزش مراحل سفر خارجی دانشجویی مشمولین (خروج از کشور)

آموزش مراحل سفر خارجی دانشجویی مشمولین (خروج از کشور)
منتشر شده توسط تهران سوئیت در ۳ خرداد ۱۳۹۷

اگر دانشجو هستید و قصد دارید به سفر خارج از کشور بروید، باید برای سفر خارجی دانشجویی بر اساس مجموعه‌ای از مقررات عمل کنید و درخواست مورد نظرتان را به محل تحصیل ارائه داده و فرم خروج از کشور به مدت معین را دریافت نموده و به سازمان وظیفه عمومی و اداره جات ذیربط تحویل داده و پس از ارائه‌ی وثیقه مد نظر ارگانهای مرتبط به خارج از کشور عزیمت نمایید.

اولا اگر مشمول هستید (چه دانشجو یا غیر دانشجو) یعنی از خدمت سربازی معاف نبوده و کارت پایان خدمت ندارید، باید حتما و حتما یکی از این شرایط را داشته باشید و الا نمی توانید از کشور خارج شوید. همینجا به شما این خبر خوش را بدهیم که امروزه به علت پیشرفت تکنولوژی و ظهور کامپیوتر ۹۰ درصد مراحل دریافت گذرنامه برای دانشجویان به صورت اینترنتی انجام می شود و دیگر خیالتان راحت راحت باشد.

شرایط کلی مشمولان برای خروج از کشور کدام است؟

  • الف : مشمول فاقد غيبت باشد. 
  • ب : دارای معافیت تحصیلی بوده و وضعيت تحصيلي مشخصي داشته باشد. 
  • پ : در سنوات اولیه تحصیلی و یا سنوات ارفاقی ( دارای مجوز سنوات ارفاقی ) باشند . 
  • ت : مشمولانی که تحصیل آنان به اتمام رسیده است ( فارغ التحصیل ، انصراف ، اخراج و ترک تحصیل منجر به اخراج ) باشند . 
  • ث: برای مراجعت به موقع به کشور وثيقه مورد نياز را بسپارند . 
  • ج: ارائه گواهي اشتغال به تحصيل برای دانش آموزان و درخواست مجوز خروج موقت از کشور برای دانشجویان .

پاراگراف بالا عینا از سایت نظام وظیفه در اینجا کپی شده است. بر اساس این پاراگراف، اگر غایب نباشید (بند الف) و فارغ التحصیل باشید (بند ت) می توانید در بازه ی یکساله پس از فارغ التحصیلی نیز برای خروج از کشور اقدام کنید. پس عزیزانی عزیزانی که درباره خروج از کشور مشمولین فارغ التحصیل و خروج از کشور در فرجه یک ساله یا خروج از کشور در بازه ی یکساله پس از فارغ التحصیلی سوال داشتند، باید به آن ها این خبر خوب را بدهیم که آن ها هم می توانند از کشور خارج شوند. جالب است که حتی عزیزانی که انصراف داده اند نیز اگر یک سال از انصرافشان نگذشته باشد، آن ها هم می توانند از کشور خارج شوند.

متن زیر نیز سوالی است که در سایت نظام وظیفه درباره خروج از کشور دانشجویان انصرافی آمده که آن را عینا کپی می کنیم:

آيا دانشجويان انصرافي در خارج از كشور حق تحصيل مجدد را دارند؟
به شرط اينكه ۱سال ازتاريخ انصراف آنان سپري نشده باشد واين حق رافقط ۱باردرطول تحصيل براي دانشگاه هاي داخل وخارج از كشورخواهند داشت.

این هم لینک منبع

البته این را هم بگوییم که متاسفانه اگر از سنوات ارفاقی خود استفاده کرده باشید، نمی توانید در بازه یک ساله به خارج از کشور سفر کنید. مثلا اگر دوره کارشناسی ارشد شما دو ساله بوده و شما در سه سال تمام کرده اید، پس از فارغ التحصیلی اگرچه یک سال برای معرفی خود به نظام وظیفه زمان دارید، اما دیگر نمی توانید از کشور خارج گردید.

حال اگر دانشجو هستید، جدا از شرایط بالا، برای خروج از کشور بایستی شرایط زیر را داشته باشید:

دانشجویان با رعایت مجموعه‌ای از شرایط می‌توانید از کشور خارج شوید که در ادامه به آنها اشاره می‌شود(شرایط گرفتن گذرنامه برای دانشجویان):

شرایط احراز خروج از كشور به‌منظور سفرهای علمی

  1. مشمول فاقد غیبت و دارای معافیت تحصیلی باشد.
  2. حداكثر مدت‌زمان این‌گونه سفرها برای تمامی مقاطع ۳۰ روز می‌باشد.

شرایط احراز خروج از كشور به‌منظور سفرهای نیمه علمی

  1. مشمول فاقد غیبت و دارای معافیت تحصیلی باشد.
  2. حداكثر مدت‌زمان این‌گونه سفرها برای تمامی مقاطع ۳۰ روز می‌باشد.

شرایط احراز خروج از كشور به‌منظور سفرهای زیارتی

  1. مشمول فاقد غیبت و دارای معافیت تحصیلی باشد.
  2. مهلت معرفی مشمولان فارغ‌التحصیل به پایان نرسیده باشد یا دارای برگه اعزام بدون غیبت باشند.
  3. فارغ‌التحصیلان مقاطع دیپلم و پیش‌دانشگاهی که مهلت معرفی آنان به اتمام نرسیده و یا دارای برگ اعزام به خدمت بدون غیبت باشند می‌توانند این مجوز را با ارائه مدارك لازم درخواست نمایند. تاریخ مراجعت این‌گونه افراد از خارج از كشور می‌بایست حداقل تا ۴۵ روز قبل از تاریخ اعزام به خدمت باشد.
  4. درخواست مجوز خروج از کشور دانشجویان باید دارای محدوده زمانی، مشخصات شناسنامه‌ای، کد ملی، سال ورود به دانشگاه، مقطع تحصیلی، نام کشور و علت مسافرت باشد.

شرایط احراز خروج از كشور به‌منظور سفرهای مطالعاتی

۱- مشمول دارای معافیت تحصیلی باشد.

۲- حداكثر مدت‌زمان این‌گونه سفرها برای دانشجویان مقاطع كارشناسی ارشد ۶ ماه و دكتری یک سال می‌باشد.

تبصره: مهلت دوره نامبردگان غیرقابل تمدید می‌باشد.

۳- برای كلیه دانشجویان در هر مقطع فقط یک‌بار مجوز خروج فرصت مطالعاتی صادر می‌گردد.

۴- سپردن مبلغ ۵۰ میلیون ریال ودیعه نقد و یا ضمانت‌نامه بانکی با معرفی معاونت وظیفه عمومی تهران بزرگ به یکی از بانک‌ها و یا مؤسسات مالی در سراسر كشور و ارائه اصل رسید آن به مركز وظیفه عمومی تهران بزرگ.

شرایط احراز خروج از كشور به‌منظور سفرهای غیرعلمی (سیاحتی)

  1. مشمول فاقد غیبت و دارای معافیت تحصیلی باشد.
  2. حداكثر مدت‌زمان این‌گونه سفرها ۲۰(بیست) روز می‌باشد.

ودیعه و یا وثیقه‌ای که یک دانشجو باید برای خروج از کشور ارائه دهد، به عواملی نظیر هدف و علت سفر بستگی دارد. همان طور که آگاه هستید برای سفرهای زیارتی به عراق و عربستان باید ۵۰۰ هزار تومان وجه نقد و ۱۵ میلیون تومان تعهد لحاظ شود. برای سفرهای علمی نیز مبلغ ۵ میلیون تومان و سفر نیمه علمی مبلغ ۸ میلیون تومان باید بپردازید. برای سفرهای غیر علمی به کلیه‌ی کشورهای جهان از جمله عراق بایستی ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفته شود. (مثلا میزان وثیقه خروج از کشور دانشجویان برای گردشگری در روسیه یا ترکیه ۱۵ میلیون تومان وثیقه لازم است.)

میزان وثیفه برای کلیه مشمولان به شرح زیر است:

  • سفرهاي علمی : ۸۰ ميليون ریال وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی. (سفرهای مطالعاتی در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز به عنوان سفرعلمی تلقی می گردد .
  • سفرجهت ادامه تحصیل (معافیت تحصیلی خارج از کشور):۲۰۰ میلیون ریال وجه نقد.
  • سفرسیاحتی (غیرزیارتی ، غیرعلمی) : ۱۵۰ میلیون ریال وجه نقد.
  • سفرهاي زيارتي عراق وعربستان : ۳۰میلیون ریال وجه نقد.
  • سفردوره های مشترک : ۱۵۰ میلیون ریال وجه نقد.

پس عزیزانی که درباره شرایط خروج از کشور برای ادامه تحصیل سوال کرده بودند، باید ۲۰ میلیون تومان به عنوان وثیقه بپردازند.

در سفرهای غیر علمی گواهی تنظیم همان گواهی اشتغال به تحصیل در نظر گرفته می‌شود و مسئولیت صدور مجوز با سازمان وظیفه‌ی عمومی می‌باشد.

مدت زمان سفر خارجی برای مقاصد مطالعاتی دانشجویان کارشناسی ارشد حداکثر ۶ ماه و دانشجویان دکترای تخصصی یک سال می‌باشد. حداکثر مجوز خروج برای سفرهای علمی و نیمه علمی و زیارتی حداکثر ۳۰ روز و برای حج واجب حداکثر ۴۵ روز است. مدت زمان خروج از کشور برای سفرهای غیر علمی به کلیه کشورها من جمله عراق حداکثر ۲۰ روز است.

تعداد دفعات مجاز برای خروج از کشور برای دانشجویان

هر دانشجو در هر نیمسال تحصیلی می‌تواند دوبار به خارج از کشور سفر کند که در آن نوع سفر اهمیتی ندارد. اما سفرهای ورزشی از این قانون مستثنی بوده و دانشجویان ورزشکار با توجه به نامه‌ی دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و اداره کل تربیت بدنی می‌توانند در صورت عدم همزمانی سفر اول بلافاصله بعد از سفر دوم، به سفرهای خارجی بروند.

فرایند خروج از کشور دانشجویان

ابتدا باید حتماً دانشجو باشید و از معافیت تحصیلی استفاده کنید و یا در زمان مجاز فارغ التحصیلی قرار داشته باشید.(یا در سنوات ارفاقی باشید. مثلا سال پنجم دوره لیسانس یا سال سوم دوره کارشناسی ارشد که به صورت ارفاقی این مهلت را دانشگاه ها می دهند.)

مراحل خروج از کشور دانشجویان عبارتند از:

مرحله اول: دریافت کد سخا

سپس باید به پلیس+۱۰ مراجعه کنید و با ارائه کارت شناسایی، «کد سخا» خود را بپرسید. کد سخا یک عدد است که باید آن را یادداشت کنید. مثلا : ۳۶۵۸۵ (البته جای نگرانی نیست در طول فرآیند ادامه کار اینقدر از این عدد استفاده می شود که خود به خود آن را حفظ می شوید.)

مرحله دوم: ارائه درخواست خروج از کشور در درگاه نظام وظیفه

در گام دوم مراحل گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, بعد از این که این کد را پرسیدید، باید به سایت درگاه نظام وظیفه بروید. آدرس درگاه نظام وظیفه: http://services.epolice.ir/internet

حال باید شماره ملی خود را به جای «نام کاربری» و  رمز عبور را همان کد سخا که از پلیس+۱۰ دریافت کرده اید وارد کنید. 

سفر خارجی دانشجویی, مراحل خروج از کشور دانشجویان, شرایط گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, میزان وثیقه خروج از کشور دانشجویان, مراحل گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, شرایط خروج از کشور برای ادامه تحصیل, پس گرفتن وثیقه خروج از کشور, دریافت گذرنامه برای دانشجویان, خروج از کشور مشمولین دانشجو, شرایط خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل, نحوه استرداد ودیعه خروج از کشور, خروج از کشور در فرجه یک ساله, خروج از کشور در بازه ی یکساله پس از فارغ التحصیلی

نکته ی خیلی مهم» در کار کردن با این وب سایت باید صبر داشته باشید که صفحات خوب لود شوند. گاهی به علت شلوغی سامانه، سرعت بسیار کند شده و شما باید برای برخی صفحات گاهی تا چند دقیقه صبر داشته و از ریلود کردن و رفرش کردن صفحات به صورت مکرر خودداری نمایید.

نهایتا پس از باز شدن سامانه، شما بایستی روی دکمه خروج از کشور کلیک فرمایید:

سفر خارجی دانشجویی, مراحل خروج از کشور دانشجویان, شرایط گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, میزان وثیقه خروج از کشور دانشجویان, مراحل گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, شرایط خروج از کشور برای ادامه تحصیل, پس گرفتن وثیقه خروج از کشور, دریافت گذرنامه برای دانشجویان, خروج از کشور مشمولین دانشجو, شرایط خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل, نحوه استرداد ودیعه خروج از کشور, خروج از کشور در فرجه یک ساله, خروج از کشور در بازه ی یکساله پس از فارغ التحصیلی

پس از آن وارد چنین صفحه ای خواهید شد:

سفر خارجی دانشجویی, مراحل خروج از کشور دانشجویان, شرایط گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, میزان وثیقه خروج از کشور دانشجویان, مراحل گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, شرایط خروج از کشور برای ادامه تحصیل, پس گرفتن وثیقه خروج از کشور, دریافت گذرنامه برای دانشجویان, خروج از کشور مشمولین دانشجو, شرایط خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل, نحوه استرداد ودیعه خروج از کشور, خروج از کشور در فرجه یک ساله, خروج از کشور در بازه ی یکساله پس از فارغ التحصیلی

در این مرحله شما می بایست کشور مقصد خود را به صورت درست مشخص کنید. (برای هر کشوری که بزنید، پاسپورت برای همان کشور صادر خواهد شد پس کشور مقصد را درست وارد کنید.)

مدت سفر سیاحتی نیز تا سقف ۳۰ روز مجاز است. لذا مثلا اگر تور شما از ۱۰ فروردین تا ۲۱ فروردین است، می توانید مدت خروج از کشور را از ۵ فروردین تا ۴ اردیبهشت تقاضا بدهید. (یعنی تور شما داخل ۳۰ روز بیفتد.)

سپس به درگاه راهنمایی خواهید شد که باید مبلغ ۳۵۰۰۰ ریال یعنی ۳۵۰۰ تومان پرداخت کنید.

مرحله سوم: پیگیری از طریق آموزش کل دانشگاه

حال نوبت دانشگاه می شود، در این مرحله درخواست شما از طریق همین سامانه، به دانشگاهتان ارجاع شده و برای پیگیری باید با آموزش کل دانشگاه در تماس باشید. هر دانشگاهی پروسه خودش را دارد. ممکن است یک دانشگاه بلافاصله بعد از نیم ساعت درخواست را تایید نموده اما دانشگاهی دیگر نیاز به کارهای اداری در خود دانشگاه داشته باشد.

مثلا برای دانشگاه تهران به این شکل است که شما باید از طریق سامانه گلستان به نشانی http://ems.ut.ac.ir/  نیز درخواست گواهی اشتغال به تحصیل(خروج از کشور) نمایید. سپس در پرتال شما یک سری مراحل طی شده و آموزش دانشکده و در نهایت آموزش کل، این فرآیند را تایید می کنند.

نکته» برخی دانشگاه ها چون پرتال مخصوص به خود را چک نمی کنند، بهتر است که وقتی از طریق سامانه بالا درخواست را دادید، بلافاصله با آموزش کل تماس گرفته و آن ها را از این درخواستتان آگاه سازید.

مرحله چهار : باز کردن حساب قوامین

سفر خارجی دانشجویی, مراحل خروج از کشور دانشجویان, شرایط گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, میزان وثیقه خروج از کشور دانشجویان, مراحل گرفتن گذرنامه برای دانشجویان, شرایط خروج از کشور برای ادامه تحصیل, پس گرفتن وثیقه خروج از کشور, دریافت گذرنامه برای دانشجویان, خروج از کشور مشمولین دانشجو, شرایط خروج از کشور برای مشمولین فارغ التحصیل, نحوه استرداد ودیعه خروج از کشور, خروج از کشور در فرجه یک ساله, خروج از کشور در بازه ی یکساله پس از فارغ التحصیلی

بهتر است تا زمانی که دانشگاهتان درخواستتان را بررسی می کند، به بانک قوامین رفته و در آن جا یک حساب باز کنید. یک حساب عادی مثل قرض الحسنه کافی است. در داخل این حساب می توانید یک مبلغی برای افتتاح حساب مثلا ۲۰ هزار تومان پول واریز نمایید. هم چنین در این مدت بهتر است که میزان ودیعه را تهیه نمایید.

نکته» دقت کنید که حتما لازم نیست که شما وثیفه را به حساب قوامین واریز کنید. حساب قوامین فقط برای بازگشت وثیقه یا همان پس گرفتن وثیقه خروج از کشور به شماست. یعنی وقتی در اینده به ایران بازگشتید، مبلغ به حساب قوامین شما واریز می گردد. بلکه وثیفه باید در حسابی باشد که کارت بانکی و رمز دوم داشته باشد تا بتوانید با آن خرید اینترنتی انجام دهید. مثلا اگر وثیقه شما ۱۵ میلیون تومان و در بانک ملی است، باید کارت بانک ملی که مربوط به آن حساب است را داشته باشید و رمز دوم آن را نیز دریافت نموده باشید. (اگر رمز دوم ندارید، می توانید به خودپرداز شعب همان بانک مراجعه کرده و رمز دومی را برای کارت بانکی خود تعیین نمایید.)

نکته» به هیچ عنوان با خود این فکر را نکنید که چون یکی از دوستان یا خانواده تان حساب قوامین دارند، پس شما دیگر نیازی به باز کردن حساب قوامین ندارید. حساب قوامین حتما و حتما باید به نام خود شما باشد. پس اگر حساب قوامین ندارید، حتما به نام خودتان باز کنید.

نکته ی خیلی مهم »» اگر شما از حساب قوامین شخص دیگری استفاده کنید، وقتی به کشور باز می گردید، وجه به حساب شما باز نخواهد گشت. پس حتما از حساب قوامین خودتان استفاده کنید و اگر حساب ندارید، حتما یکی باز کنید. (این مشکل متاسفانه بارها رخ داده است.)

مرحله پنجم : پرداخت وثیقه

در نهایت پس از یک یا دو روز یا بعضی مواقع خیلی سریع تر، دانشگاه خروج شما را تایید کرده و از طریق پیامک و همین سامانه درگاه نظام وظیفه، به شما اطلاع رسانی می شود. پس لازم است که هرچند ساعت یک بار درگاه نظام وظیفه یعنی همان ادرس http://services.epolice.ir/internet را چک کنید.

پس از تایید دانشگاه، در گام بعدی از شما خواسته می شود که شماره حساب قوامین خودتان را وارد کنید که در سامانه وارد می کنید. (باز هم تاکید می کنیم که حساب قوامین به نام خودتان باشد.) سپس به درگاه بانکی هدایت شده و با کارت بانکی خود و استفاده از رمز دوم و CVV2 و تاریخ انقضای کارت، مبلغ وثیقه را به صورت خرید اینترنتی پرداخت می کنید.

نکته: چون سرعت سایت اصلی اندکی پایین است، باید در فرآیند خرید اینترنتی حتما ایمیل وارد کنید و شماره پیگیری و … دریافت نمایید. تا اگر پول از حسابتان کسر شد، بتوانید آن را پیگیری کنید. باز هم مجددا تاکید می کنیم که در فرآیند لود کردن صفحات صبر داشته باشید و مدام صفحات را فراخوانی و رفرش نکنید. ممکن است که بارگذاری بعضی صفحات حتی تا ۵ دقیقه هم به طول بینجامد.

مرحله ششم» تایید نظام وظیفه

در این مرحله لازم نیست هیچ کاری بکنید و فقط باید یک روز صبر کنید. درواقع پس از انجام پرداخت موفق، شما باید صبر کنید تا نظام وظیفه درخواست شما را تایید کند. این تایید سریع بوده و حداکثر ۱ یا ۲ روز به طول خواهد انجامید. پس از تایید شدن، هم از طریق پیامک و هم از طریق سامانه اطلاع رسانی انجام خواهد شد. پس باز هم توصیه می کنیم که هر چند ساعت سامانه درگاه نظام وظیفه را چک کنید.

مرحله هفتم » درخواست گذرنامه با مراجعه به پلیس+۱۰

پس از تایید نهایی، شما باید به دفاتر پلیس+۱۰ مراجعه نموده و با داشتن یک قطعه عکس (پس زمینه سفید و عکس جدید باشد؛ یعنی حداکثر یک سال از تاریخ عکس گذشته باشد.) و ارائه شناسنامه و کارت ملی، برای گذرنامه درخواست بدهید. در این مرحله بایستی یک سری هزینه ها را پرداخت کنید که جمعا حدود ۱۵۰ هزار تومان خواهد بود.

معمولا بین ۳ تا ۵ روز طول می کشد که گذرنامه تان با پست به درب خانه تان برسد. به خاطر بسپارید که تا زمانی که سرباز نشده‌اید، می‌توانید از کشور خارج شوید و همین که مشمول شدید دیگر قانون به شما این اجازه را نمی‌دهد که از کشور بیرون بروید. هم چنین توجه داشته باشید در صورتی که در زمان مقرر و تعیین شده به کشور بر نگردید وثیقه شما به نفع بیت المال ضبط شده و جریمه‌های سنگینی برایتان در نظر گرفته می‌شود.

با تکمیل موارد فوق می‌توانید به سفر خارج از کشور رفته و لذت کافی را از آن ببرید.

نکته: نحوه استرداد ودیعه خروج از کشور و یا نحوه پس گرفتن وثیقه خروج از کشور یا همان عودت وثیقه خروج از کشور به چه شکل است؟

عزیزان زیادی درباره پس گرفتن وثیقه خروج از کشور سوال پرسیده بودند. در پاسخ بایستی بگوییم که جدیدا شما لازم نیست هیچ گونه کاری برای باز پس گیری آن انجام دهید. (طبق استعلام از نظام وظیفه در تاریخ ۱۳۹۷/۳/۲۴). چرا که در حقیقت همان لحظه ای که شما به فرودگاه وارد می شوید و پلیس ایران پاسپورت شما را کنترل می کند، ورود به کشور شما ثبت می گردد. لذا شما اگر درگاه نظام وظیفه (همان پرتال بالا) را چک بکنید، متوجه خواهید شد که ورود به کشور شما ثبت شده است. معمولا بعد از ده تا پانزده روز پس از ورود به ایران، وثیقه به صورت خودکار به حساب شما (همان حساب قوامین) عودت داده خواهد شد. پس نگران نباشید و اندکی صبر پیشه کنید.

تهران سوئیت » مرجع اجاره آپارتمان مبله در تهراناجاره سوئیت در کیشاجاره ویلا در شمالاجاره آپارتمان مبله در اصفهاناجاره آپارتمان مبله در شیراز

مطالب پیشنهادی » لوازم مورد نیاز برای رفتن به تنگه واشی – مکان های تفریحی اطراف تهران

مطالب پیشنهادی

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد؛ بخش های ضروری با * علامت گذاری شده اند.

14 پاسخ به “آموزش مراحل سفر خارجی دانشجویی مشمولین (خروج از کشور)”

  1. امیررضا گفت:

    سلام به شما و ممنون بابت توضیح خوبتون ..چون مدتی بعد از تغییر رویه گرفتن خروجی از کشور و پاسپورت به اینترنتی و آنلاین کمتر جایی خوب توضیح داده ..

    فقط یک نکته اشاره نکردید اگر کسی پاسپورت پیش از این داشته باشه مراحل همین هستش؟ // یعنی اونجا کد پاسپورت زده میشه یا چیز دیگه ای ..

    در مورد دانشگاه ها هم کاملا درسته .. متاسفانه باید به صورت تلفنی یا حضوری یادآوری ملاحضه نامه ها را داشت..

  2. علیرضا گفت:

    سلام. خسته نباید. بعد از دریافت معافیت تحصیلی تا چند روز قبل از تاریخ اعزام به سربازی اجازه ی خروج از کشور برای ادامه تحصیل را دارم؟

  3. حسین گفت:

    عجب داستانی شده این قانون سربازی
    کلی گرفتاری داره واقعا البته خوبه که اینترنتیش کردن ولی بازم گرفتاری داره من که واقعا حوصله اش رو ندارم

  4. محمد گفت:

    بهترین سایت برای این موضوع شما هستید. واقعا دستتون درد نکنه. نجاتم دادین

  5. ملیکا گفت:

    آخرش رو خیلی خوب گفتین برادر من نمیدونست چجوری باید وثیقه رو پس بگیره بهش گفته بودن باید بری نظام وظیفه امروز چک کردیم دیدیم همونجوری که شما گفتین خودشون توی فرودگاه ورود رو ثبت می کنن و بعد چند روز میریزن به حساب قوامین
    مرسی ازتون

  6. فاطیما گفت:

    خدا خیرتون بده انصافا توی این زمینه کار برادر ما رو هم راه انداختین واقعا ممنونم

  7. سینا گفت:

    سلام. سامانه واسه همه دانشگاه های کشور کار میکنه ؟ یا فقط در تهران ؟ با این سامانه حتی یک بار حضور در نظام وظیفه و اداره گذرنامه ام لازم نیست در صورتی که پاسپوت داشته باشم ؟

  8. 09334874414 گفت:

    سلام. چن تا سوال داشتم ازتون ممنون میشم پاسخ بدید.
    این سامانه فقط برای تهران و سامانه گلستان کار میکنه یا در همه نقاط کشور کار میکنه ؟ مثلا طرز کار با این سامانه برای دانشگاه جامع علمی کاربردی چجوریه؟؟ من دانشجوی علمی کاربردی هستم میخوام بیستم شهریور تا دهم مهرماه برم امارات
    من پاسپورتم اعتبار داره هنوز در این صورت با استفاده از این سامانه حتی یه بارم لازم نیست به نظام وظیفه و یا اداره گذرنامه مراجعه کنم ؟

  9. حسین گفت:

    خیلی خوب بود به خدا کامل کامل توضیح داده بودین دستتون درد نکنه خداقوت
    فقط اینم بگم که سفر خارجی مشمولین کلا الان خیلی راحت تر از قبل شده و دیگه مثل قبل کلی بدبختی و مکافات نداره

  10. آرمین گفت:

    خیلی آموزش مفیدی بود واقعا تو هر سایتی دنبال گشتم چیزی نیافتم مرسی

  11. دانیال گفت:

    من ۳ تومن گذاشتم رفتم عراق. از نجف پرواز گرفتم اومدم ترکیه. الان میخوام برگردم ایران. وثیقه ام ضبط میشه ؟ هنوز بازه زمانی تموم نشده

  12. حسن گفت:

    سلام خطای صحیح نبودن شماره حساب میتونه از چی باشه؟؟

  13. علی گفت:

    سلام
    دوستان من میخوام پاسپورت رو به بهانه یه سفر سیاحتی بگیرم که دستم باشه که برای درخواست ویزای شینگن پاسپورت رو میخوان . دوتا سوال دارم یک اینکه وقتی تو سایت نظام وظیفه مقصد رو وارد میکنی کلا اون پاسپورت فقط به درد رفتن به همون کشور میخوره یا نه این فقط برای اجازه خروجه ؟ مثلا مقصد رو بزنم ترکیه ولی سفر رو لغو کنم بعد برم دنبال ویزای شینگن برای سفر به ایتالیا بعد دوباره ویزام که صادر شد همین مراحل رو انجام بدم و مجوز خروج بگیرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *