02144082101 _ 09101987270 whatsapp
تهران سوئیت
تهران سوئیت

طالقان کجاست؟ فاصله بهشت تا تهران | آدرس + ویدئو از طالقان + عکس

طالقان کجاست؟ فاصله بهشت تا تهران | آدرس + ویدئو از طالقان + عکس
منتشر شده توسط تهران سوئیت در 20 آبان 1399

ما در «مجله گردشگری تهران سوئیت» قصد داریم که منطقه زیبای طالقان را به شما معرفی نماییم. هنگامی که اردیبهشت ماه فرا رسد، طالقان را سبزپوش خواهید دید. کنجکاو هستیم که بدانیم طالقان کجاست و چرا در سال های اخیر گرایش برای سفر به طالقان افزایش یافته است؟ بهترین زمان سفر به طالقان برای لذتی دو چندان چه زمانی هست؟
تاریخچه طالقان، این روستای نزدیک به پایتخت چیست؟ روستاهای این منطقه سرسبز و منحصر به فرد برای گشت و گذار بهاری کدام است؟

طالقان کجاست

طالقان کجاست؟ طالقان روستای تاریخی کوهستانی، سرسبز و گردشگر پذیر حد فاصل تهران و قزوین است و جاهای دیدنی زیادی دارد

شما می توانید در طالقان با جاذبه های مختلف طبیعی این روستای گردشگرپذیر انس گرفته و در کنار دریاچه و کوه و سد طالقان عکس یادگاری بیندازید. به شما قول خواهیم داد که طالقان بهترین مکان برای رکاب زدن در طبیعت بهاری نیز خواهد بود. چرا که پس از سفر به طالقان، هرگز تصمیم بازگشت را نخواهید گرفت. هم چنین جاهای دیدنی طالقان را با هم مرور خواهیم کرد. پس از شما علاقه مندان به طبیعت و اقامت در ویلاهای طالقان ، دعوت میکنیم که تا پایان این معرفی به عنوان راهنمای سفر به طالقان, با ما همراه باشید.

ویدئو از طبیعت زیبا و دلنشین روستای طالقان

با احترام به وقت شما بیننده عزیز؛
زمان ویدئو: 47 ثانیه
حجم ویدئو: 10 مگابایت

طبیعت روستای طالقان بسیار زیبا و دلنشین است و دشت های وسیع که با سرسبزی و زیبایی خود آرامبخش روح و جان است و صدای رودخانه های اطراف و پرندگان.
آفتابی که در فصل تابستان آرامبخش است و برفی که در زمستانش از ارتفاعات روستا پر از هیجان

مشاهده اقامتگاه های طالقان:   اجاره ویلا در طالقان

فاصله طالقان تا تهران

طالقان یک منطقه کوهستانی بوده و فاصله طالقان تا تهران تقریبا 150 کیلومتر می باشد. این شهر به تهران نزدیک بوده و به همین جهت نیز در بهار، بسیاری برای دوچرخه سواری به این شهر زیبا سفر می کنند. طالقان، یکی از زیباترین شهرهای کشور و منطقه‌ای ییلاقی در بین کوه‌های البرز بوده که در ناحیه‌ای زیبا و مملو از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی قرار گرفته است. این شهرستان زیبای توریستی، در ایام مختلفی از سال، به ویژه در فصل زیبای بهار و تابستان، گردشگران و توریست‌های بسیاری را از سراسر ایران و جهان به میزبانی خود فرا می‌خواند.

فاصله طالقان تا تهران

فاصله طالقان تا تهران: طالقان یک منطقه کوهستانی بوده و فاصله طالقان تا تهران تقریبا 150 کیلومتر می باشد.

شما در طالقان می توانید از کوچه باغ ها و دشت های زیبای این منطقه با دوچرخه عبور نموده و با آواز خوش پرندگان حس فوق العاده ای را تجربه نمایید. در این منطقه سرسبز، شما فاصله اندکی با بزرگراه کرج – قزوین خواهید داشت. در این مطلب سعی می کنیم که نکاتی را درباره دوچرخه سواری در این منطقه نیز برای شما ذکر کنیم. حالا که متوجه شدید طالقان کجاست می توانید در یکی از روزهای تعطیلات آخر هفته خود راهی طالقان شده و از آب و هوای خوش روستای گردشگری نهایت لذت را ببرید.

راه های دسترسی به طالقان

عزیزان زیادی درباره مسیر رفتن به طالقان از تهران از ما سوال کرده اند. در حقیقت شما در راه قزوین می توانید جاده دسترسی به طالقان را تقریبا 50 کیلومتر پس از کرج مشاهده نمایید. البته فاصله کرج تا طالقان  115 کیلومتر – زمان : 1 ساعت و 58 دقیقه می باشد.  پس از گذشتن از «زیاران» و همچنین یک گردنه، شما وارد منطقه طالقان خواهید شد. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که یک راه خاکی شرق طالقان را به جاده چالوس و راه دیگر نیز غرب طالقان را به منطقه الموت وصل می کند.

راه های دسترسی به طالقان

در راه قزوین می توانید جاده دسترسی به طالقان را تقریبا 50 کیلومتر پس از کرج مشاهده نمایید. البته فاصله کرج تا طالقان  115 کیلومتر – زمان : 1 ساعت و 58 دقیقه می باشد.

البته این راه به علت برف گیر بودن این گردنه، تنها در تابستان قابل استفاده است. از این رو بهتر است که با خودروی شخصی تا مرکز بخش یعنی همان «شهرک» پیش رفته و آن را پارک کنید. همچنین می توانید در کرج سوار مینی بوس ها و یا سواری های طالقان شوید.

بهترین زمان سفر به طالقان

از آنجا که طالقان طبیعتی زنده و سرسبز دارد بهترین فصل سفر به این منطقه بهار است. پوشش گیاهی این منطقه بسیار متنوع بوده و در فصل بهار و ماه اردیبهشت این مناطق در نقطه اوج زیبایی های خود قرار دارند. کوچه باغ ها و دشت های طالقان در فصل بهار در زیباترین حالت خود قرار دارند و ترکیب این زیبایی ها با آواز پرندگان و آب و هوای معتدل بهاری هرکسی را شیفته این شهر دوست داشتنی می کند. بهترین زمان سفر به طالقان فصلی است که شما دوست دارید چون طالقان در تمام فصل ها زیبایی خود را دارد.

بهترین زمان سفر به طالقان

از آنجا که طالقان طبیعتی زنده و سرسبز دارد بهترین فصل سفر به این منطقه بهار است. پوشش گیاهی این منطقه بسیار متنوع بوده و در فصل بهار و ماه اردیبهشت این مناطق در نقطه اوج زیبایی های خود قرار دارند.

در راه جاده طالقان از سد طالقان عبور می کنید و به شهری به نام شهرک می رسید. اگر بهار را به عنوان زمان سفر خود انتخاب کنید در این زمان رودخانه ای از وسط شهر عبور می کند که نمایی بی نظیر به وجود می آورد. لذا می توان گفت که بهار، بهترین زمان سفر به طالقان به شمار می رود.

جاهای دیدنی طالقان

هرچند جاهای دیدنی طالقان بسیار زیاد بوده و شرح کامل آن ها در این مقال نمی گنجد؛ با این حال در این بخش سعی نموده ایم که جاهای دیدنی طالقان برای شما گرد آوریم.

جاهای دیدنی طالقان

از جاذبه های گردشگری طالقان می توان به منزل آیت الله طالقانی و تکیه روستای جوستان، محوطه ۱ شکار چر، محوطه مرجان، محوطه آردکان تپه، تپه قلعه فالیس، تپه دره میراش، تپه قلعه سر، حمام شهرت طالقان، حمام روستای فشندک و … اشاره کرد

از جاذبه های گردشگری طالقان می توان به منزل آیت الله طالقانی و تکیه روستای جوستان، محوطه ۱ شکار چر، محوطه مرجان، محوطه آردکان تپه، تپه قلعه فالیس، تپه دره میراش، تپه قلعه سر، حمام شهرت طالقان، حمام روستای فشندک، حمام روستای میر، حمام روستای نویزک، غار پنجعلی، غار زالن گاه، غار بادامستان، قلعه کیقباد، قلعه پراچان، قلعه سگران، قلعه منصور طالقان، امامزاده سید ضیاءالدین، امامزاده موسی و سلیم، آرامگاه پیر وشته، آرامگاه پیر جمشید، امامزاده حمزه و عبدالله و غیره اشاره نمود.

کتیبه گردنه عسلک طالقان

در «روستای گراب» از توابع شهرستان طالقان، میراثی باقی‌مانده از دوران قاجار مشاهده می‌شود که به عنوان «کتیبه گردنه عسلک» شهرت یافته‌است. این اثر تاریخی، در فاصله ۳ کیلومتری جنوب غرب گردنه‌ عسلک و در دامنه‌ی ارتفاعات یخچال و میش‌چال قرار داشته و به نظر می‌رسد که شخصی به نام «ایوب میردفتر» در زمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار، حکم به ساخت نهری داده است. اما چشمه و مکانی که قرار بوده است، آب آن به‌واسطه‌ی این نهر، به آن محل منتقل شود، معلوم نیست.

کتیبه گردنه عسلک طالقان

کتیبه گردنه عسلک طالقان در «روستای گراب» از توابع شهرستان طالقان، میراثی باقی‌مانده از دوران قاجار مشاهده می‌شود که به عنوان «کتیبه گردنه عسلک» شهرت یافته‌است.

این در حالی است که تعدادی از قدیمی‌‌های گراب از منتقل کردن آب دو چشمه‌ی زیر کوه یخچال به کرج حکایت می‌کنند. امری که باعث بروز درگیری و حتی کشته شدن چند تن می‌شود. سرانجام ساخت نهر، متوقف می‌شود. با توجه به سخنان ایشان، کاوش‌هایی در نزدیکی و اطراف سنگ‌نبشته انجام و نهایتا، نهر مذکور کشف شد. جالب است بدانید که روی بخشی از سنگ‌نبشته چنین نوشته شده است: نصر من الله و فتح قریب. بعهد ناصرالدین شاه شاهان که با امیران تورانش بچنگ است. به حکم میرزا ایوب میر دفتر که از بهر رعیت به ز گنج است. رضی بیک کرده جای آب این نهر، هزار و دویست به هشتاد پنج است.

کوه‌های اطراف طالقان

یکی از زیباترین و باشکوه‌ترین جاذبه‌های طبیعی شهرستان طالقان، کوه‌های طالقان است که می‌توان به قله‌ی شاه‌ البرز با ارتفاعی بالغ بر ۴۲۰۰ متر که در رفیع‌ترین قسمت از مرز مشترک الموت و طالقان قرار دارد، قله‌ی سات، بام، زرینه‌ کوه، لشکرک، کلوان و کهار اشاره نمود. بلندای این کوه‌ها بین ۳۴۰۰ تا ۴۴۰۰ متر متغیر است که چشم‌اندازی زیبا و خارق‌العاده را برای این منطقه از کشور به ارمغان آورده است.

کوه های اطراف طالقان

قله‌ی شاه‌ البرز با ارتفاعی بالغ بر ۴۲۰۰ متر که در رفیع‌ترین قسمت از مرز مشترک الموت و طالقان قرار دارد، قله‌ی سات، بام، زرینه‌ کوه، لشکرک، کلوان و کهار اشاره نمود. بلندای این کوه‌ها بین ۳۴۰۰ تا ۴۴۰۰ متر متغیر است

امامزاده هارون

در نزدیکی «روستای جوستان» شهرستان طالقان، آرامگاهی متعلق به یکی از فرزندان امام موسی کاظم (ع) قرار داشته که به نام «امامزاده هارون» شناخته می‌شود. متاسفانه ظاهرا شناخت کافی نسبت به مقام ایشان صورت نگرفته و بارگاه ملکوتی این سادات بزرگوار، کوچک و بسیار ساده و محقر است. به نظر می‌رسد که در زمان حکومت صفویان، شاه عباس اول و شاه طهماسب اول دستور به مرمت این بقعه داده و سنگ مرمری سفید رنگ را که امروزه روی دیوار راهروی درب ورودی مشاهده می‌شود، در زمان صفویان و بر مدفن این سادات بزرگوار، قرار داده‌اند.

امامزاده هارون

امامزاده هارون در نزدیکی «روستای جوستان» شهرستان طالقان، آرامگاهی متعلق به یکی از فرزندان امام موسی کاظم (ع) قرار داشته که به نام «امامزاده هارون» شناخته می‌شود.

ارژنگ قلعه

یکی از جاذبه‌های تاریخی در شهرستان طالقان، بنایی است کهن و متعلق به دوران پس از اسلام که در «روستای میناوند» این شهرستان قرار دارد. این اثر تاریخی که تحت عنوان «ارژنگ قلعه» شهرت دارد، در کوهی به همین نام که در جنوب روستای میناوند قرار دارد، ساخته شده است.

ارژنگ قلعه

ارژنگ قلعه بنایی است کهن و متعلق به دوران پس از اسلام که در «روستای میناوند» این شهرستان قرار دارد. این اثر تاریخی که تحت عنوان «ارژنگ قلعه» شهرت دارد، در کوهی به همین نام که در جنوب روستای میناوند قرار دارد، ساخته شده است.

به نظر می‌‌رسد که ارژنگ قلعه تاریخی، در اواسط قرن ششم، در سال ۵۴۴ و به همت «امیر کیا محمد بزرگ امید» احداث گشته است. گفتنی است که «ارژنگ قلعه» را با نام‌های دیگری همچون «دل جنگ» و «قلادوش» نیز می‌شناسند که به نظر می‌رسد در گذشته، یکی از قلعه‌های ارزشمند و مهم اسماعیلیان بوده است و امروزه تنها بخشی از آن که احتمالا برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان ساخته شده، باقی مانده است.

سد طالقان و دریاچه زیبا

یکی از سازه‌های زیبا و ارزشمند در شهر طالقان، سد طالقان بوده که روی «رودخانه‌ی شاهرود» که از کوه‌های مازندران سرچشمه می‌گیرد، احداث گشته است. دریاچه‌ای که در پشت سد قرار دارد، تاثیر بسزا و مهمی در زیباسازی و بوجود آمدن منظره‌ای چشم‌نواز داشته و منظره‌ای طبیعی و در عین حال فوق‌العاده را به دلیل ذخیره‌ی آب ایجاد نموده است. هم‌چنین می‌توان از دیگر اثرات ارزشمند این سد، ایجاد شرایط اقلیمی مناسب و طبیعتی بکر در منطقه دانست که به جذب گردشگر و توریست از سراسر ایران و جهان، کمک شایانی کرده است. لازم به ذکر است که این بخش از طالقان مکان مناسبی برای ماهیگیری بوده و علاقه‌مندان به این تفریح می‌توانند ماهی‌هایی همچون زردپر، قزل‌آلای رنگین کمان و کپور را صید کنند.

سد طالقان

سد طالقان روی «رودخانه‌ی شاهرود» که از کوه‌های مازندران سرچشمه می‌گیرد. دریاچه‌ای که در پشت سد قرار دارد، تاثیر بسزا و مهمی در زیباسازی و بوجود آمدن منظره‌ای چشم‌نواز داشته و منظره‌ای طبیعی و در عین حال فوق‌العاده را به دلیل ذخیره‌ی آب ایجاد نموده است

قله شاه البرز

پس از ورود به منطقه طالقان، کوهنوردی در قله شاه البرز و کوه های اطراف آن در بالای گردنه خودنمایی خواهند کرد. دامنه جنوبی شاه البرز به دره طالقان و دامنه شمالی آن به دره الموت ختم می شود که زمان صعود قله تقریبا 14 ساعت می باشد. هرچه بیشتر به داخل این منطقه سرازیر شود، دریاچه سد طالقان بیشتر پیش چشم شما خواهد آمد. جاده به شکلی جالب از مجاور این دریاچه زیبا عبور نموده و در نهایت شما به شهری به نام «شهرک» خواهید رسید. در فصل بهار از وسط شهرک رودخانه ای خروشان عبور می کند که این رودخانه با پارک ساحلی مشرف به آن و دشت ها و کوه های پوشیده از چمن نیز واقع تماشایی است.

ارتفاع شاه البرز: 4170 متر
مسیرهای کوه نوردی:
1- طالقان، روستای حسنجون، صعود از یال جنوبی
2- الموت، گرمارود، صعود از دهلیز شمالی
3: طالقان ، روستای هرنج ، سی چشمه، صعود از: روستای حسنجون و روستای هرنج

 

قله شاه البرز

ارتفاع قله شاه البرز: 4170 متر مسیرهای کوه نوردی: 1- طالقان، روستای حسنجون، صعود از یال جنوبی 2- الموت، گرمارود، صعود از دهلیز شمالی مسیر 3: طالقان ، روستای هرنج ، سی چشمه محل شروع صعود: روستای حسنجون و روستای هرنج

وجود چشمه‌های متعدد، آبشارهای خروشان، کوه‌های سربه فلک کشیده، یخچال‌های طبیعی و آثار مذهبی و تاریخی موجود در این شهرستان زیبا، از مهم‌ترین دلایل اهمیت آن در حوزه‌ی صنعت گردشگری است. توجه داشته باشید که البته بایستی از مهم‌ترین دلایل جذب گردشگر به این منطقه که آب و هوای مطلوب، فضای سبز و رودخانه‌ در این شهرستان است، چشم‌پوشی کرد.

اجاره ویلا در طالقان

در صورتی که تمایلی به سنگین کردن بار دوچرخه خود با کیسه خواب و چادر سنگین ندارید، برای اقامت می بایست راهی اقامتگاه های ساده و راحت طالقان شوید. این اقامتگاه ها معمولا آنچنان گران نیستند. برای یافتن یک جای مناسب برای اقامت در طالقان کافی است که روی لینک اجاره ویلا در طالقان کلیک کنید.

اجاره ویلا در طالقان

در صورتی که تمایلی به سنگین کردن بار دوچرخه خود با کیسه خواب و چادر سنگین ندارید، برای اقامت می بایست راهی اقامتگاه های ساده و راحت طالقان شوید. می توانید جهت اجاره ویلا در طالقان با قیمت مناسب به سایت تهران سوئیت مراجعه نمایید

تاریخچه طالقان

تاریخچه شهر طالقان به به 4500 سال قبل می گردد که در لغت نامه دهخدا با نام ” تالکان” نیز از آن نام برده شده است. با نیم نگاهی به آثار باستانی شهر طالقان سیر تکاملی تاریخ را با تمام وجود حس خواهید کرد. در این شهر پادشاهان مختلفی حکومت می کردند.منطقه بی نظیر و بکر طالقان حدود 126 اثر شگفت انگیز تاریخی را در خود جای داده است.

تاریخچه طالقان

تاریخچه شهر طالقان به به 4500 سال قبل می گردد که در لغت نامه دهخدا با نام ” تالکان” نیز از آن نام برده شده است. با نیم نگاهی به آثار باستانی شهر طالقان سیر تکاملی تاریخ را با تمام وجود حس خواهید کرد.

روستاهای طالقان

در منطقه طالقان حدود 12 روستای بی نظیر قرار دارد که در ادامه مطلب چند نمونه از آنها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

روستای زیبای میر

در فاصله تقریبا ۴۰ کیلومتری از شهر طالقان، روستایی زیبا، با طبیعتی ناب و بکر قرار داشته که به «روستای میر» شهرت یافته است. تعداد نفرات ساکن در این روستای زیبا و توریستی نزدیک به ۲۹۰ نفر بوده که این افراد آب مورد نیاز خود را از طریق رودخانه‌ی شاهرود که از بخش پایینی طالقان وارد این روستا شده، تامین می‌کنند. دیدنی‌های طبیعی بکر و دست‌نخورده در این روستا، از ویژگی‌های بارز و ارزشمند این منطقه از طالقان است.

روستای میر طالقان

روزتای میر در فاصله تقریبا ۴۰ کیلومتری از شهر طالقان، روستایی زیبا، با طبیعتی ناب و بکر قرار داشته که به «روستای میر» شهرت یافته است.

روستای اورازان

در ۱۲ کیلومتری شهرستان طالقان و در «روستای اورازان»که در قلب رشته‌کوه‌های البرز قرار گرفته است، پدیده‌ای زیبا، طبیعی و خروشان مشاهده گشته که تحت عنوان «آبشار اورازان» شناخته می‌شود.

روستای اورازان

در ۱۲ کیلومتری شهرستان طالقان و در «روستای اورازان»که در قلب رشته‌کوه‌های البرز قرار گرفته است، پدیده‌ای زیبا، طبیعی و خروشان مشاهده گشته که تحت عنوان «آبشار اورازان» شناخته می‌شود

از ویژگی‌های منحصربه‌فرد روستا، حضور چشمه‌ای همیشه جوشان حتی در زمان خشکسالی است که اهالی به آن اعتقاد ویژه داشته و آن را محترم می‌دانند. روستای اورازان که به نام «روستای آب‌ریزان» نیز شهرت دارد، یکی از زیباترین و پرآب‌ترین مناطق شهرستان طالقان بوده که بهره‌مند از باغ‌های متعدد و گسترده‌ی گردو است. خوب است بدانید که در بخش ورودی روستا، می‌توان تپه‌ای را مشاهده کرد که گفته می‌شود از قدمتی بالغ بر ۴ هزار سال برخوردار بوده و شاید بتوان آن را دلیل قدمت طولانی روستا دانست.

دوچرخه سواری در طالقان

همان گونه که پیش تر نیز اشاره نمویم، دوچرخه سواران مختلف به علت آب و هوای بی نهایت مساعد طالقان در فصل بهار و بالاخص اردیبهشت ماه، راهی طالقان می گردند. در صورتی که ورزشکار هستید، سعی کنید که فرصت رکاب زدن در این منطقه سبز و کوهستانی را از دست ندهید. مسیر دوچرخه سواری معمولا از «شهرک» شروع شده و در نهایت به همین شهر ختم خواهد گردید. ارتفاع شهرک در کنار رودخانه، 1800 متر از سطح دریای آزاد است.

دوچرخه سواری در طالقان

مسیر دوچرخه سواری معمولا از «شهرک» شروع شده و در نهایت به همین شهر ختم خواهد گردید. ارتفاع شهرک در کنار رودخانه، 1800 متر از سطح دریای آزاد است.

الف) از شهرک تا برج
مسافت رفت و برگشت: 15 کیلومتر
زمان رفت و برگشت: 2 ساعت
برای پیمودن این مسیر شما می بایست ابتدا به سمت شمال شرق شهر «شهرک» رکاب بزنید. در انتهای این شهر شما با دیدن تابلوی روستاهایی از قبیل «جزینان» و همچنین «خسبان» از مسیر اصلی وارد مسیر فرعی خواهید شد. در نهایت به تدریج دشت زیبایی از پشت خانه ها نمایان می گردد. جاده با شیب ملایمی پیش رفته و تا اولین دوراهی با توجه به تابلو خسبان، به سمت راست می پیچد. پس از گذشتن از پل رودخانه و یک سربالایی نسبتا کوچک، نهایتا به روستای خسبان خواهید رسید.
در ابتدای روستا و در امتداد رودخانه کوچکی که در ورودی روستا واقع گردیده است، شما با جاده ای خاکی که به سوی شمال در کنار مسیر آب می رود مواجه خواهید شد. اگر این جاده خاکی ادامه دهید، نهایتا به آبشار «بزج» خواهید رسید. روستای باصفای «بزج» درست بالای صخره ای که آبشار سرازیر می گردد، قرار گرفته است. پس از کمی استراحت و آب بازی شما می توانید همان مسیری که رکاب زده اید را به طرف اولین میدان شهرک برگردید.
ب) از شهرک تا میراش
مسافت رفت و برگشت: 30 کیلومتر
زمان رفت و برگشت: 4 ساعت
اگر می خواهید که این مسیر را برگزینید، شما می بایست در میدان اصلی شهرک به سمت مراکز اداری شهر در جاده «حسن جون» و نیز «هرنج» رکاب بزنید. این جاده شیبی نسبتا ملایم داشته و با عبور از کوچه باغ های زیبا، نهایتا به روستای حسن جون در کنار رود پرآب حسن جون منتهی می گردد. در انتهای این روستا، در کنار قبرستان «سیدآباد»، می توانید جاده ای خاکی در کوهی با خاک قرمز رنگ را ببینید. در ادامه دوچرخه سواری نسبتا نفس گیری تا رسیدن به «امامزاده قاضی» خواهید داشت.
در مورد امام زاده نیز می بایست بگوییم که این امامزاده در ارتفاع 2150 متری از سطح دریا قرار داشته و یک چشمه گوارا، حیاط و بالکن هایی با چشم انداز بسیار زیبا به خود طالقان و کوه های اطراف آن دارد. شما پس از اندکی استراحت می توانید جاده پایکوبی که در غرب امامزاده قرار دارد که طی نموده و و نهایتا به دریاچه «میراش» و روستاهای «اورتون» و «دنیل» خواهید رسید. البته یادتان نرود که می بایست با احتیاط کامل در مسیر پاکوب سرازیر شده و به طرف برکه میراش رکاب بزنید.
از آن جا نیز می توانید به سوی روستای آرتون یا دنبلید رکاب زده و وارد جاده ای آسفالته شوید. این جاده نهایتا شما را به کنار دریاچه سد طالقان خواهد رساند. در هنگامی که به روستای «اردکان» و جاده ساحلی رسیدید، می بایست به طرف چپ یا همان شرق رکاب زده و پس از گذشتن از پس رودخانه شاهرود، بتوانید وارد «شهرک» شوید.

حیوانات و میوه های منطقه طالقان

گفتنی است که حیات وحش طالقان را پستانداران و پرندگان وحشی همچون خرگوش، کفتار، گراز، خرس، عقاب، زاغچه، شغال، گرگ، کبک دری، قوش، دم جنبانک و … تشکیل داده که در کوه‌ شاه‌البرز زندگی می‌کنند. هم چنین این منطقه از ایران را پوشش گیاهی متنوعی همچون باغ‌‌های میوه مانند گردو، زیتون، زرشک کوهی، بادام کوهی، سیب، گیلاس، گلابی، درختان چنار، ریواس، تره‌کوهی، کاسنی، آویشن، گل‌های شقایق و … به دلیل قرارگیری در رشته‌کوه‌های البرز، حضور چشمه‌های فراوان، بهره‌مندی از خاکی حاصل‌خیز و رطوبت فراوان در برگرفته است.

حیوانات و میوه های طالقان

گفتنی است که حیات وحش طالقان را پستانداران و پرندگان وحشی همچون خرگوش، کفتار، گراز، خرس، عقاب، زاغچه، شغال، گرگ، کبک دری، قوش، دم جنبانک و … تشکیل داده که در کوه‌ شاه‌البرز زندگی می‌کنند. هم چنین این منطقه از ایران را پوشش گیاهی متنوعی همچون باغ‌‌های میوه مانند گردو، زیتون، زرشک کوهی، بادام کوهی، سیب، گیلاس، گلابی، درختان چنار، ریواس، تره‌کوهی، کاسنی و…

سرسبزی و طبیعت زیبا و چشم‌نواز طالقان در کنار چشم‌انداز منحصربه‌فرد و خارق‌العاده‌ی این منطقه از کشور، تا به امروز همواره زبانزد گردشگران و مسافران از سراسر ایران و جهان بوده است.

 

تاریخ بروزرسانی: 20 آبان ماه 99

در صورتیکه شما هم به طالقان سفر کرده اید جاهای دیدنی رو معرفی کنید و تجربیات خودتون رو برای خوانندگان ما بنویسید و اگر سوالی دارید زیر همین مقاله بپرسید تا از تجربیات سفر به طالقان استفاده کنیم.

 

4.5/5 - (2 امتیاز)

مطالب پیشنهادی

دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد؛ بخش های ضروری با * علامت گذاری شده اند.

19 پاسخ به “طالقان کجاست؟ فاصله بهشت تا تهران | آدرس + ویدئو از طالقان + عکس”

  1. علی گفت:

    روانی طالقانم حتما برید ببینید

  2. امیرعلی یک گردشگر گفت:

    سلام. من هم با توجه به فاصله طالقان تا تهران که کوتاه هست، در زمستان به طالقان یک سفر کوتاه داشتم با وجود سرمای شدیدی که وجود داشت ولی حس خیلی خوبی بهم داد البته برف باریده بود و جاده هاش برفی بود ولی بسیار زیبا بود بهم چسبید. الان به خاطر کرونا شرایط مناسبی برای رفتن نیست قطعا ولی بزارید توی گزینه هاتون برای سفرهای کوتاه بعد از کرونا

  3. ساغر گفت:

    من دو بار طالقان رفتم ، یک بار تابستان و یک بار زمستان، واقعا نمیشه گفت کدوم فصل برای رفتن به طالقان مناسبه به نظر من طالقان در هر فصلی زیبایی خاص خودش رو داره و آرامشی که کنار سد طالقان وجود داره واقعا حس خوبیه مخصوصا اگر آش هم داشته باشید 🙂

  4. مهدی گفت:

    خیلی عالی بود ..من خودم اطلاعاتی درباره روستای اورازان و ارژنگ قلعه نداشتم… روستای میناوند هم اسمش برام جالب بود…منطقه طالقان خیلی خوش آب و هوا هست..کاش درباره اون روستایی که اهالی اش از تکنولوژی استفاده نمی کنند هم اطلاعاتی می دادید

  5. نازنین گفت:

    سلام. کسی روستاهای طالقان رو میشناسه معرفی کنه؟ ممنون میشم

  6. سمانه گفت:

    اورازان فوق العاده است ما یک شب اونجا بودیم حقیقتا بهشت طالقانه ..سد طالقانم که بسیار خنک و زیبا بود اصلا دوست نداشتم برگردم از اونجا

  7. Adele گفت:

    ایا میشه اونجا شب چادر زد؟

  8. محمدیاسین گفت:

    طالقان واقعا زیبا و دیدنی هست و در یک کلام میتونم بگم طبیعتش حرف نداره انصافا

  9. نیایش گفت:

    خیلی زیبا و قشنگ هست واقعا آدم میره طالقان از دل طبیعت لذت میبره فقط اخر هفته انصافا اصلا جا گیر نمیاد خیلی بد میشه

  10. کوثر گفت:

    طالقان بدون شک یکی از دیدنی ترین و زیباترین جاهای ایران هست که به نظرم آدم یک روز رو بره طالقان بگذرونه اصلا نمیتونه اونو فراموش کنه … خیلی باصفا و قشنگ هست البته اخر هفته ها یه خورده شلوغ میشه گاهی و ویلا پیدا نمیشه

  11. مریم حسینی گفت:

    سلام کاملا با این دوست عزیزمون موافقم من چند سالی هست که طبیعت گردی رو به اتفاق چند دوست اعاژ کردیم و هر جا که می ریم افسوس می خوریم که چرا باید اینقدر زباله باشه سعی می کنیم تا حد امکان زباله ها رو جمع کنیم پیشنهاد به عزیزان گردشگر دارم یه کیسه زباله حجمی از کوله پشتی شما رو اشعال نمی کنه شما ای دوست عزیز فقط کافیه اشعالهای خودت رو جمع کنی همین کافی است این باعث میشه که نفر بعدی هم همین کار رو انجام بده به امید روزی که طبیعت زیبای ایرانم هیچ زباله ای نداشته باشه 👌👌👌👌

  12. مهدی گفت:

    سلام به همه هم وطنان عزیزم..
    چقدر خوشحالم که شما از طالقان دیدن میکنید و امیدوارم همیشه بهتون خوش بگذره.اما اگر اجازه بدید به عنوان یک طالقانی یک گله کوچیک خدمت اون دسته که مهمان ما هستند ولی گاهی با ندانم کاری و بی اطلاعی طبیعت زیبا و خراب میکنند حرفی بزنم..
    دوست و هم وطن من شاید شما ارگ سالها قبل به این نقطه سفر میکردید خیلی بیشتر از حالا از طبیغت بکر و جاذبه های گردشگری لذت میبردید چون اون موقع مثل حالا تو هر جوب و کنار رودخونه ای زباله و پوشک بچه و پس مانده غذا نبود..اون موقع به علا رفت امد کم ماشینها طبیعت خراب نمیشد..گلها و سبزیهای کوهی زیادی بودنند اما حالا..هر جایی که نگاه میکنی اشغال میبنی و زباله و مشما و …..
    بخدا حیفه شاید باور نکنید چون شما ندیدید اما تو همین چند سال چهره اصلی و بکر طالقان از بین رفت..
    باور کنید این طبیعت فقط مال ما نیست مال همه شماست..خواهش میکنم تو رودخانه چیزی نریزید رودخانه محل رفت و امد نایلکس زباله و پوست هندوانه و پوشک بچه نیست!
    قدیم همین رودخانه پر از ماهی بود اما حالا شده فقط زباله دونی..
    خلاصه قدمتون رو چشم..اما خواهش میکنم اشغال نریزید و طبیعت و خراب نکنید

  13. دانیال گفت:

    طبیعت طالقان فوق العاده است. کاش میشد روی زمین تا آخر عمرم دراز بکشم و عطر سبزی ها و گل های روی زمین رو با تمام وجودم استشمام کنم
    یک بار رفتم ولی یک عمر آرزو دارم که دوباره برم خیلی خوبه

  14. مهدیس گفت:

    فقط یک جمله میگم: «واقعا زیبا است.» طالقان به نظر من یکی از مهم ترین و دیدنی ترین و زیبا ترین شهرهای توریستی ای هست که میتونه احساس آرامش و آسایش رو برای لحظاتی هم که شده در وجودتون جاری کنه …. در مجموع خیلی عالی هست توصیه می کنم که حتما بهش سفر کنین…

  15. محمد گفت:

    خیلی خوبه ولی به نظر من اینجور جاها رو بایستی حتما با راهنما بری چون یه مقداری پیچیده است رفتنش

  16. یسنا گفت:

    به نظر بنده هم منطقه گردشگری طالقان بسیار زیبا و به طور قطع یکی از زیباترین و دیدنی ترین مناطق گردشگری ایرانه که میشه رفت
    امیدوارم که بهش توجه بیشتری بشه و خونه و اینجور چیزای بیشتری اونجا بزارین برا رزرو و این داستانا چون از لحاظ گردشگری لنگه نداره

  17. سامیار گفت:

    طالقان منطقه گردشگری فوق العاده ای هست
    باید به نظرم حتما بهش سری زد
    عالیه

  18. امیر علی گفت:

    طالقان عااااااااااااااااااالیه من خیلی خیلی خیلی دوست دارم یه بار دیگه برم طالقان
    واقعا بی نظیره هنوز فیلماشو نگاه می کنم لذت می برم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *