02144082101 _ 09101987270 whatsapp
تهران سوئیت
تهران سوئیت

ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای جهان کدامند؟ لیست غنی کشورهای دنیا +عکس

ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای جهان کدامند؟ لیست غنی کشورهای دنیا +عکس
منتشر شده توسط تهران سوئیت در 21 بهمن 1396

دانستن جایگاه کشورهای جهان و کشور خودمان در رده‌بندی غنی و فقیر دنیا می‌تواند جالب‌توجه باشد.  این رده‌بندی بر مبنای داده‌های کسب‌شده از صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی تنظیم‌شده است و توان خرید هر فرد با موردتوجه قرار دادن هزینه تمام‌شده‌ی نسبی زندگی و نرخ تورم در جامعه اندازه‌گیری شده است.

در رتبه نخست ثروتمندترین کشورهای جهان کشور کوچک قطر قرار دارد و بعدازآن در رتبه دوم و سوم به ترتیب کشورهای لوکزامبورگ و سنگاپور قرارگرفته‌اند و کشورهای برونئی، کویت، نروژ، امارات متحده عربی، هنگ‌کنگ، آمریکا، سوئیس، عربستان سعودی، بحرین، هلند، ایرلند، استرالیا، اتریش، سوئد، آلمان، تایوان، کانادا، دانمارک، عمان، ایسلند، بلژیک و فرانسه رتبه‌های بعدی را از آن خود کرده‌اند.

در این رده‌بندی کشورهای آفریقای مرکزی، کنگو و مالاوی فقیرترین کشورهای دنیا شناخته‌شده‌اند.

قطر نخستین کشور ثروتمند دنیا

قطر صدرنشین فهرست ثروتمندترین کشورهای جهان 2018

قطر صدرنشین فهرست ثروتمندترین کشورهای جهان 2018

 این کشور بزرگ‌ترین کشور صادرکننده گاز طبیعی مایع محسوب می‌شود و درآمد اصلی آن از روی فروش نفت می‌باشد. درآمد سرانه این کشور 146 هزار دلار است. اساس اقتصاد قطر نفت و گاز طبیعی مایع است که بالغ‌بر 70 درصد از کل درآمد و همچنین بالغ‌بر 60 درصد تولید ناخالص داخلی را شامل می‌شود.

حتما بخوانید: اجاره ویلا

قطر حدود دو میلیون و دویست هزار نفر جمعیت دارد که فقط 12 درصد آن‌ها اتباع قطر می‌باشند. پیش از فرایندهای استخراج نفت و مدرن شدن این صنعت در قطر، مردم آن به صید ماهی پرداخته و از این راه امرارمعاش می‌کردند و قطر کشوری فقیر محسوب می‌شد، ولی اکنون قطر کشوری قدرتمند محسوب می‌شود. قطر در سال 2015 دارای درآمد سرانه 146000 دلار بوده است و به همین سبب رتبه نخست ثروتمندترین کشورها را در اختیار دارد و این فرایند بسیار رشد کرده و با سرعت زیادی در حال پیشرفت می‌باشد به‌طوری‌که سال 2022 مسابقات جام جهانی فوتبال در این کشور برگزار می‌شود. ‏ ‏

لوکزامبورگ دومین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه این کشور 94 هزار دلار می‌باشد. لوکزامبورگ دومین کشور کوچک اتحادیه اروپا محسوب می‌شود که در بین کشورهایی که از آزادی و دموکراسی برخوردارند دارای رفاه بالاتری می‌باشند. صنعت‌های گوناگونی در این کشور فعالیت می‌نمایند. وابستگی اقتصاد این کشور به بانک، فولاد و بخش‌های صنعتی بسیار زیاد است. جمعیت این کشور حدود 500.000 نفر می‌باشد که هشتمین کشور کم‌جمعیت قاره سبز محسوب می‌شود.

سنگاپور سومین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه سنگاپور 85 هزار دلار است. سنگاپور بعد از موناکو دومین شهر – کشور مستقل در دنیا به شمار می‌آید.

این کشور می‌تواند به‌عنوان نماد مبارزه با فساد، پیشرفت اقتصادی و مبارزه با پول‌شویی در دنیا شناخته شود. سنگاپور به علت دارا بودن میزان پایین مالیات و تجارت آزاد جهانی با همه‌ی دنیا، کشوری توسعه‌یافته محسوب می‌شود. جمعیت این کشور حدود 5 میلیون و سیصد هزار نفر می‌باشد.

برونئی چهارمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه این کشور 80 هزار دلار است. برونئی به‌عنوان سومین تولیدکننده نفت در منطقه جنوب شرق آسیا محسوب می‌شود.

بالغ‌بر 50 درصد تولید ناخالص داخلی این برونئی از درآمدهای نفتی حاصل می‌شود. درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در خارج از این کشور کوچک و ثروتمند و نیز درآمدهای تولید داخلی، موجب تقویت اقتصاد این کشور می‌شود. این کشور به‌عنوان چهارمین تولیدکننده گاز طبیعی مایع دنیا شناخته‌شده است. این کشور دارای جمعیت بالغ‌بر 418000 نفر می‌باشد.

تبلیغ: اجاره ویلای ساحلی در کیش

کویت پنجمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه آن 72 هزار دلار است.

حدود 10 درصد از ذخایر نفتی جهان در این کشور نگهداری می‌شود و در مجمع کشورهای صادرکننده نفت اوپک چهارمین تولیدکننده نفت محسوب می‌شود. حدود 50 درصد از تولید ناخالص داخلی و 95 درصد از درآمد کسب‌شده از صادرات و درآمد دولت این کشور با فروش نفت تأمین می‌شود. بیشترین قیمت و ارزش ارز در بین ارزهای دنیا مربوط به کویت است. هر یک دینار کویت با سه دلار و 28 سنت آمریکا برابری می‌نماید.

نروژ ششمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه نروژ 68 هزار دلار است. نروژ بزرگ‌ترین صندوق‌های ثروت ملی را در جهان دارا می‌باشد. بیشتر افزایش رشد اقتصادی این کشور به دلیل وجود منابع طبیعی می‌باشد که ازجمله این منابع می‌توان به برق‌آبی، اکتشاف و تولید نفت و شیلات اشاره نمود. جمعیت نروژ بالغ‌بر 5 میلیون نفر می‌باشد که ازلحاظ رفاه ایجادشده نسبت به جمعیت، بسیار مناسب زندگی است.

امارات هفتمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سالانه این کشور عربی 68 هزار دلار است.

در بین کشورهای عربی امارات دارای دومین اقتصاد بزرگ است که عربستان سعودی از این حیث در رتبه نخست قرار دارد. در سال 2014 تولید ناخالص ملی امارات حدود 570 میلیارد دلار بوده است که به میزان زیادی به نفت وابسته است. بالغ‌بر 85 درصد از اقتصاد امارات از صادرات نفتی حاصل می‌شود.

هنگ‌کنگ هشتمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه هنگ‌کنگ 57.676 دلار تخمین زده‌شده است.

در جنوب چین منطقه‌ای مستقل وجود دارد که اغلب به علت وجود آسمان‌خراش‌های عظیمی که داراست در دنیا شناخته‌شده می‌باشد. هنگ‌کنگ دارای دو مسیر اصلی جهت کسب درامد می‌باشد که شامل کشتیرانی و خدمات مالی است.

آمریکا نهمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه آمریکا 57 هزار دلار در نظر گرفته‌شده است.

ایالات‌متحده در میانه‌های سال 2015 میلادی از تولید ناخالص داخلی 17.914 تریلیون دلار برخوردار بوده است که این کشور را به بزرگ‌ترین اقتصاد جهان تبدیل کرده است. اکنون این کشور اصلی‌ترین تولیدکننده گاز طبیعی و نفت در دنیا به‌حساب می‌آید. آمریکا دومین تولیدکننده عمده در دنیا به شمار می‌آید و همچنین یکی از بزرگ‌ترین کشورهای تجاری دنیا است. بورس اوراق بهادار نیویورک هرروزه چندین میلیون دلار سهم را جابه‌جا می‌کند که در دنیا بزرگ‌ترین بازار سهام محسوب می‌شود. آمریکا حدود 322 میلیون جمعیت دارد که بعد از چین و هند ازلحاظ جمعیت در رتبه سوم قرار گرفت.

سوئیس دهمین کشور ثروتمند دنیا

درآمد سرانه این کشور زیبا و اروپایی 56 هزار دلار سوئیس است که بازارهای شکلات و ساعت‌های لوکس در اختیار آن‌ها قرار دارد. این کشور ازجمله کشورهای ثروتمند جهان محسوب می‌شود. ارائه تمهیدات طولانی‌مدت امنیت مالی و پایداری سیاسی توانسته است این کشور را ازجمله بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیا به شمار آورد.

جمهوری آفریقای مرکزی نخستین کشور فقیر دنیا

نام جمهوری آفریقای مرکزی در میان فقیرترین کشورهای دنیا صدرنشین است.

نام جمهوری آفریقای مرکزی در میان فقیرترین کشورهای دنیا صدرنشین است.

درآمد سرانه مردم آن یعنی متوسط درامد مردم تنها 639 دلار در سال است.

این کشور کمترین پیشرفت را در جهان دارا می‌باشد و فقیرترین کشور جهان شناخته‌شده است. پیشرفت آفریقای مرکزی به دلیل گسترش روزافزون فساد، فقر و خشونت ‏متوقف است. پیرامون این کشور تماماً خشکی بوده و هیچ راهی به آب و دریا ندارد. این کشور بسیار گرم بوده و سرتاسر شمال آن پوشیده از بیابان است.‏‏‏

جمهوری دموکراتیک کنگو دومین کشور فقیر دنیا

جمهوری دموکراتیک کنگو دومین کشور در لیست فقیرترین کشورهای دنیا

جمهوری دموکراتیک کنگو دومین کشور در لیست فقیرترین کشورهای دنیا

درآمد سرانه این کشور فقیر 753 دلار در سال می‌باشد.

منابع معدنی کنگو بالغ‌بر ۲۴ تریلیون دلار ارزش دارد که با تولید ناخالص ملی کشور آمریکا و اروپا برابری می‌کند. هدف از ایجاد جنگ‌های داخلی در این کشور دستیابی به منابع عظیم و ارزشمند آن است. تورم در کنگو بسیار بالا می‌باشد و مردم آن از هیچ رفاهی برخوردار نیستند.‏

مالاوی سومین کشور فقیر دنیا

مالاوی سومین کشور در لیست فقيرترين كشورهاي دنيا

مالاوی سومین کشور در لیست فقيرترين كشورهاي دنيا

درآمد سرانه مالاوی حدود 819 دلار به‌طور سالیانه می‌باشد.

این کشور از تورم بسیار زیادی برخوردار است و به علت دراز کردن دست نیاز به سمت منابع کمک‌کننده، از تولید و پیشرفت اندکی برخوردار است. به همین علت از سال ‏‏۲۰۱۱ میلادی اوضاع اقتصادی آن بدتر از قبل شد و دلیل آن‌هم این بود که بعد از قطع کمک نهادهای بین‌المللی به علت موارد حقوق بشری، که عموماً ۴۰ درصد از بودجه آن را تأمین می‌کردند، شرایط برای کنگو دشوارتر از قبل شد.

لیبریا چهارمین کشور فقیر دنیا

درآمد سرانه این کشور غیر توسعه‌یافته 934 دلار به‌طور متوسط و سالانه می‌باشد.

موقعیت لیبریا غرب آفریقا است و هنوز هم مردم آن آسیب زیادی از حدود 20 سال جنگ و جدل داخلی به خود دیده‌اند. شیوع ابولا در سال ‏‏۲۰۱۴ میلادی که یک بیماری کشنده محسوب می‌شود، بحران‌های مالی و فقر را در این کشور گسترش داد. ‏‏

بروندی پنجمین چهارمین کشور فقیر دنیا

درآمد سرانه بروندی تنها 951 دلار است.

این کشور ‏‏‏به علت جنگ‌ها و بحران‌های بی‌شمار، گسترش و رشد اقتصادی نداشته است. تاکنون حدود 200.000 هزار نفر در جنگ‌های داخلی بروندی کشته‌شده‌اند. همین موضوع فقر و فساد را در آن دوچندان نموده است. ‏‏‏‏‏‏

نیجر ششمین کشور فقیر دنیا

درآمد سرانه مردم نیجر به‌طور متوسط و سالانه حدود 1069 دلار به ثبت رسیده است.
این کشور از دیدگاه وسعت جغرافیایی 21 امین کشور دنیا به شمار می‌رود. معادن نفتی و اورانیومی به‌وفور در این کشور یافت می‌شود. ولی مردم آن از فقیرترین مردمان دنیا به شمار می‌رفته‌اند.

موزامبیک هفتمین کشور فقیر دنیا

درآمد سرانه موزامبیک حدود 1208 دلار است.

در سال 1992 میلادی پس‌ازاینکه جنگ‌های داخلی تا حدودی فروکش کرد و سرمایه‌گذاران خارجی ترغیب به سرمایه‌گذاری در این کشور شدند اما هنوز که هنوز است مردم آن با فقر دست‌وپنجه نرم می‌نمایند. حدود 70 درصد از مردم بی‌سواد می‌باشد. میزان بیکاری در موزامبیک حدود 21 درصد است و 70 درصد از مردم این کشور زیرخط فقر زندگی می‌کنند. در سال 2007 میزان تورم در این کشور 8 درصد بوده است. تولیداتی که صنعتگران آن می‌توانند صادر کنند شامل: بادام‌هندی، پنبه، شکر، مرکبات آلومینیوم، میگو، و الوار است. صادرات این محصولات بیشتر به کشورهای هلند (7/59 درصد)، آفریقای جنوبی (2/15 درصد) و زیمبابوه (2/3 درصد) می‌باشد.

اریتره هشتمین کشور فقیر جهان

درآمد سرانه کشور اریتره حدود 1210 دلار سالانه می‌باشد.

این کشور در سال 1993 جشن استقلال گرفت. از همان سال کشمکش‌های زیادی با برخی همسایگان مثل اتیوپی و یمن نیز آغاز شد. مردم اریتره بسیار فقیر بوده و کشورشان دارای رشد اقتصادی پایینی است بااین‌وجود می‌توان به آینده آن امیدوار بود. این کشور اکنون سریع‌ترین رشدهای اقتصادی در دنیا را دارا می‌باشد و منابع عظیم آن مثل طلا و مس زمینه فعالیت‌های صنعتی و تجاری زیادی را فراهم آورده است. درآمد.

گینه‌نو نهمین کشور فقیر جهان

درآمد سرانه مردم گینه‌نو حدود 1388 دلار بوده است.

این کشور از منابع فراوانی برخوردار است اما درامد مردم بسیار پایین است. نزدیک به 40 درصد از جمعیت گینه‌نو در بیکاری و فقر به سر می‌برند. زمینه‌های شغلی در این کشور به حدی محدود است که عامل مهمی برای افزایش فقر هم به شمار می‌رود.

ماداگاسکار دهمین کشور فقیر جهان

درآمد سرانه مرم ماداگاسکار سالانه 1477 دلار است.

ماداگاسکار دهمین کشور فقیر جهان جزیره‌ای واقع‌شده در اقیانوس هند و در کنار سواحل جنوب شرقی آفریقا است که با جمعیتی بالغ‌بر ۲۲ میلیون نفر چهارمین جزیره بزرگ جهان می‌باشد. اکثریت قریب به‌اتفاق (93 درصد) ساکنان ماداگاسکار از فقر زیادی رنج می‌برند و درامد روزانه آن‌ها کمتر از دو دلار می‌باشد.

تهران سوئیت: مرکز اجاره سوییت در تهران

مطالب پیشنهادی » مسیر روستای افجه – روستای وارنگه رود – جاذبه های دیدنی آلمان – باغ شازده ماهان عکس

4.3/5 - (3 امتیاز)
دیدگاهی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد؛ بخش های ضروری با * علامت گذاری شده اند.

3 پاسخ به “ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای جهان کدامند؟ لیست غنی کشورهای دنیا +عکس”

  1. متین گفت:

    هر چه بدبختی هست در این کشورها بخاطر وابستگی به بیگانه هستش کشور آمریکا مازاد تولید گندمشو میریزن تو دریا تمامی معادن و سنگ های قیمتی طلا و الماس سرمایه های این کشورها رو غارت میکنند اسمشو رو میزارن دموکراسی حقوق بشر مرگ بر آمریکا مرگ بر اسراییل

  2. مهدیه گفت:

    موافقم خدا رو شکر که لااقل یه نون خشک تو سفرمون داریم و امنیت

  3. متین گفت:

    اول اونا رو دیدم که پولدار بودن گفتم اخه ما چرا اونجا به دنیا نیومدیم … ولی بعد که اون افریقاییا رو دیدم دیگه پشیمون شدم گفتم همینجا خوبه … ایران هرچقدر هم که بد باشه لااقل به اندازه خوردن داریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *